Szolgáltatás

- Szolgáltatások -

Ipari épületek
Legyen szó akár több épületből álló gyártó csarnokokról, vagy kis méretű üzemekről a GFR automatikai eszközei alkalmasak arra, hogy a teljes komplexum energia felügyeletét, fogyasztását, működését irányítsa. Fűtés, hűtés, szellőztetés, legyen az komfort célú, vagy technológia jellegű, nem akadály. Mérnökeink minden rendszert az egyedi adottságok és egyedi igények alapján terveznek és programoznak le. Igény esetén egy erre a célra kifejlesztett grafikus megjelenítésű épületfelügyeleti szoftvert is tudunk ajánlani melynek segítségével, a teljes rendszer kezelése csupán néhány kattintásba kerül.

- Szolgáltatások -

Családi házak
Mennyezet-,fal,- padlófűtés, -hűtés, zónaszabályzás, medence fűtés, elektromos redőnyük és árnyékolók vezérlése, hőszivattyú-, napkollektor automatizálás, szellőzőgép szabályzás, fan-coilok vezérlés, csak hogy néhány példát említsünk eddigi feladataink közül. Szabadon programozható vezérlőnkel minden egyedi igényt ki tudunk elégíteni, mindezt úgy hogy a teljes házat okostelefonról vagy PC-ről lehet kezelni.

- Szolgáltatások -

Egyéb létesítmények
Egyéb projecteink közé sorolhatóak pl színházak, üzlet helyiségek, bankfiókok, irodaházak, társasházak, casinók, éttermek komfort jellegű gépészeti automatikáit. Éttermek konyhai elszívását, bármely más gépészeti automatizálást.