empty

- Termékek -

R4D.RC06
Az R4D.RC06 szoba termosztát más rendszertől független funkciókkal is rendelkezik, de CAN buszon keresztül EMS2/EMS4 készülékekhez is csatlakoztatható és programozható. 2db saját digitális bemenettel, valamint 2db analóg (0-10V) kimenettel rendelkezik. Melyeknek funkciója kontroller nélkül is használható. 6 érintés érzékelős funkció gombbal rendelkezik melynek alaphelyzetben a képen látható szimbólumokkal rendelkezik, igény szerint változtatható.
Adatlap:

- Termékek -

EMS4 KNX1E Illesztő
Az ems4.KNX1E egy bi-directional gateway modulként működik az ems4/ems2 automatikai állomások és a KNX/EIB instabusz között. A WebCadPro konfigurációs eszközei használhatóak az összes elérhető KNX/EIB elem cím szerint való definiálásához. A KNX/EIB elemek adat típusai úgyszintén meghatározottak. A felhasználó választani tud a két szabvány EIB és KNX adattípusok között.
Adatlap:

- Termékek -

EMS2 R4D1B kontroller
Az ems2.R4D1B egy szabadon programozható kompakt vezérlőegység amely kiegészíthető ki- és bemeneti modulokkal, kijelzővel, szoba termosztáttal vagy akár ems4 eszközökkel.
Adatlap:

- Termékek -

EMS4 AA05E bővítő modul
A Terepi-busz modulokat használva egységesíthetem az automatika rendszerben a felosztott és távoli készülékeket. Ezek egybe szerelhetőek terepi szinten, mint például az elektromos elosztó rendszerekben vagy kibővíthetőek a maximális lehetőségek. A kommunikáció az automatikai állomással (ems2, ems4) a CAN-bus (Multilink) segítségével lehetséges. A terepi eszközök a terepi-busz modulok ki- és bemeneteihez csatlakoztathatóak. Az ems4.AA05E modulok 1…4 analóg kimenetet (0…10 V DC) biztosit.
Adatlap:

- Termékek -

EMS4 DE05E bővítő modul
A Terepi-busz modulokat használva egységesíthetem az automatika rendszerben a felosztott és távoli készülékeket. Ezek egybe szerelhetőek terepi szinten, mint például az elektromos elosztó rendszerekben vagy kibővíthetőek a maximális lehetőségek. A kommunikáció az automatikai állomással (ems2, ems4) a CAN-bus (Multilink) segítségével lehetséges. A terepi eszközök a terepi-busz modulok ki- és bemeneteihez csatlakoztathatóak. A DE05E modul digitális 24V DC bemeneti jeleket tud rögziteni. A bemeneti jelekről a modul elején lévő LED visszajelzést biztosit A bemeneti jelek rugalmasan, széles tartományban konfigurálhatóak. Minden egyes digitális bemenet konfigurálható mint jelbemenet, számláló vagy érzékelő bemenet.
Adatlap:

- Termékek -

EMS4 AE06E bővítő modul
A Terepi-busz modulokat használva egységesíthetem az automatika rendszerben a felosztott és távoli készülékeket. Ezek egybe szerelhetőek terepi szinten, mint például az elektromos elosztó rendszerekben vagy kibővíthetőek a maximális lehetőségek. A kommunikáció az automatikai állomással (ems2, ems4) a CAN-bus (Multilink) segítségével lehetséges. A terepi eszközök a terepi-busz modulok ki- és bemeneteihez csatlakoztathatóak. Az ems4.AE06E modulok használható ellenállás alapú hőmérséklet (PT/NI1000) vagy analóg jel (0…10 V DC) mérésére, amely minden a 4 bemenetre külön konfigurálható. A megfelelő mérési tartományok pedig modul elején lévő DIP kapcsolókkal konfigurálható.
Adatlap:

- Termékek -

Smallart FanCoil Termosztát
A 3035 sorozatú FanCoil termosztátot ajánljuk helyiség hőmérsékletszabályozásra. Két- és négycsöves fancoil-okhoz tervezték. A THR-FCU-3035 tartalmaz egy univerzális bemenetet vagy külső érzékelőként (analóg bemenet) vagy nyitott / zárt érintkező (digitális) bemenetként használható, rendelkezik még öt relé kimenettel és egy RS-485 kommunikációs csatlakozóval. A ventilátor fordulatszámát a készülék a belső helyiség-érzékelő vagy a külső érzékelő függvényében vezérli.

- Termékek -

EMS4 DA05E bővítő modul
A Terepi-busz modulokat használva egységesíthetem az automatika rendszerben a felosztott és távoli készülékeket. Ezek egybe szerelhetőek terepi szinten, mint például az elektromos elosztó rendszerekben vagy kibővíthetőek a maximális lehetőségek. A kommunikáció az automatikai állomással (ems2, ems4) a CAN-bus (Multilink) segítségével lehetséges. A terepi eszközök a terepi-busz modulok ki- és bemeneteihez csatlakoztathatóak. Az ems4.DA05E modulok 1…4 digitális kimenetet biztosit. Minden egyes kimenetnek van kézi-0-automata LED visszajelzése a modul előlapján.
Adatlap:

- Termékek -

WebVision Épületfelügyeleti program
WEBVISION egy WEB alapú operátori és felhasználói felület a GFR automatika rendszereihez, amely az alábbi csoportokra bontható: - Adatpontok képernyőn való grafikus megjelenítése. - Üzenetkezelés - Trendek készítése és vizualizálása - Grafikus szerkesztőfelület - Felhasználó adminisztráció - Energia menedzsment
Adatlap:

- Termékek -

EMS2 CP14D kontroller
Az ems2.CP04D egy szabadon programozható kompakt vezérlőegység amely önmagában tartalmaz 12 univerzális bemenetet, 6 digitális kimenetet és 4 analóg kimenetet, valamint egy kijelzőt, amin keresztül közvetlenül paraméterezhető a rendszer. Ki- és bemeneti modulokkal, szoba termosztáttal vagy akár ems4 eszközökkel tovább bővíthető.
Adatlap:

- Termékek -

EMS4.SM04E MBus illesztő
Az ems4.SM04E egy MBus kompatibilis modul amely képes a különböző mérő eszközök (pl.: hőmennyiségmérő, vízóra, villanyóra stb.) adatait kiolvasni és az adatot automatikailag felhasználhatóvá teszi. Elsődleges felhasználása épületek energia fogyasztás felügyeletében van. Használatával időben észlelhetjük a különböző hibák miatt előforduló túlfogyasztást. Teknikai adatok: - Interface module with integrated MBus interface (*1) - Maximum 60 mérőberendezés fogadására képes (áramfelvétel 1,5mA eszközönként) - Túl áram és rövidzár elleni védelem az MBus-on - Konfigurálható MBus sebesség
Adatlap: